Human Resource Management
Loopbaanbegeleiding

Gericht een baan vinden

Gericht een baan vinden en effectiever worden

Baan vinden

Personeelsmanagement en Interim Management

is begin 2007 aangevuld met een unieke dienst: alle informatie voor gericht personeelsmanagement in de vorm van documenten die tegen een zeer gunstig tarief zijn te downloaden, De HR Toolbox

Coaching

waarbij de cliënt als Reiziger in het leven wordt beschouwd, vormt een kernactiveiteit van ONESTO, die met passie wordt vervuld.

Psychologisch onderzoek

gericht op selectie en ontwikkeling van medewerkers is een specialisme van ons, waarbij wij gecertificeerd zijn in het gebruik van de persoonlijkheidsvragenlijst met bijbehorende test mogelijkheden.


De Reiziger

De reiziger is zelfbewust op pad in zijn ontdekkingstocht van het (werkzame) leven, leert op een ondernemende wijze en gaat creatief om met zijn hindernissen. Hij staat midden in de samenleving, heeft tijd voor het onverwachte, is tevreden en heeft passie voor het werk. Hij kent zijn eigen grenzen, heeft de balans tussen werk en privé gevonden en weet zijn kwaliteiten dusdanig in te zetten dat hij iets toevoegt en achterlaat, in ondernemingen en de maatschappij. En krijgt datgene terug vanuit de onderneming en de maatschappij wat hij verwacht. En als het eens een keer tegenzit, bezit hij de veerkracht en het weerstandsvermogen van een sporter om een volgende keer datgene te bereiken wat hij wil. Hij is zich bewust van het feit dat hij niet alles in de hand heeft, maar weet wel dat hij zijn geluk voor een belangrijk deel zelf kan bepalen. (Gewenst profiel van een reiziger in het jaar 1999).